Over 15.000 har flyktet fra Dansk by

 

Som dere ser på bilde er det tusenvis av gresshoppere.

 

Legoland

Legoland i Danmark ble invadert av tusenvis av gresshoppere idag, og reknes som skadelige. Da disse pluselig kom hoppende fra ingen plass, ble danskene bekymret og løp til nærmeste Pub.

 

Over 15.000

Over 15.000 personer var i Legoland By når dette skjedde, mennesker ble hoppet ned og drept momentant, nå består resten av byen bare av Gresshoppere. Pubene i Danmark ble fort fulle og danskene frykter nå for at flere liv går tapt.

 

Bare 1 løsning

Danskene har kommet frem til at det er bare en løsning på dette problemet og det er å leie inn noen polakker som skal prøve og rense Legoland By for gresshoppere.


 


Helikopter skytt ned i Norge

Dette er helikoptert som ble skytt ned i Norge 24.05.11

 

Terrorister

Den Norske stat har tro på at det er terrorister som står bare helikopterstyrten i Norge. To personer ble skadet under styrten, men disse personene var ikke hvem som helst. 

 

Homer Simpson

Den ene som var i helikopteret var Homer Simpson. Som vi alle vet så har Terroristen stor interrese for og ta livet av Homer, grunnet all media omtalene han for istede for terroristene

 

Homer, hva føler du nå?

- De helvete's terroristen skal faen få igjen, jeg skal ta med meg hele Springfield og sprenge dritten med Atombombe, sier Simpson

Hva har du gjort for at disse folkene gjør slikt mot deg?

- De tåler jo ikke en spøk en gang, og da er det kjedelig når de ikke bare kan ta igjen på samme måte istede for å sprenge helikoptere mitt, tenk alle de pengene. skriker Simpson forbannet

 

Stan Marsh

Den andre personen i helikopteret var Stan Marsh, det er desverre ikke mulighet for å få et intervju med Stan grunnet han springer rundt i en sirkel å skriker: Oh my God! They tryed to kill Homer!Prøvde å sprenge nevøen sin

Dette er forsøket på å ta livet av nevøen til Osama Bin Ladin

 

Det var en trussel

Det har vært trussler ute og gått de siste ukene om at nevøen (Omer Bin Sladin) til Osama Bin Ladin bør være forsiktig. Det var han da ikke, og det resulterte med at bomben eksploderte uten forvarsel. 

 

Misstenkte 

Den misstenkte i denne saken er Osama Bin Ladin, grunnen til han er den misstenkte er pga nevøen hans var den som tystet på hvor Osama befant seg. 

 

Overlevde

Omer Bin Sladin overlevte bomben som sprengte i bilen hans, og er nå idag lederen av Terroristnettverket og lover å IKKE ta hevn. 

 

Liten tro på

Dette har NATO lite tro på så de har bestemt seg for å forsette og bombe der nede.

__________________________________________________________________________________


Obamas superbil satt fast (superlim)

Som alle kan se er dette Obamas superbil, problemet var jo bare at den satte seg fast (superlim)

 

Obama forbanna

Obama skulle avsted på et møte og var allerede forsinket da han satte seg i bilen, men da sjoføren skulle kjøre avsted kom han ingen vei. Grunnen til dette var at dekkene var limt fast til bakken med superlim.

 

Hvordan kunne dette skje Obama?

- Vi har misstanke om at det er terrorister som har snikt seg inn og limt fast dekkene. sier Presidenten

Tror du ikke de ville plassert bomber istede?

- nei, jeg tror de ville se meg lide.

 

Misstenkte

Det er misstanke om at al-Qaidas militære leder Mohammed Atef, er ansvarlig for denne handlingen selv om det er rapportert at han døde i 2001. Obama lover og slå hardt ned på dette og finne den skyldige.

__________________________________________________________________________________ 


Gass sky kan nå Norge i morgen

Gass skyen fra Islam truer nå store deler av Europa. Gassen kan nå Sør-Norge i morgen.

 

Råd:

1. Kjøp dere gassmasker

2. Ikke gå ut

3. Ha godt med mat og drikke

 

Dette er alvorlig

Dette er en alvorlig gass som kommer inn over Europa, og er nå på vei til Norge. Vi har tro på dette er et angrep fra Al-Qaida. 

 

Mange urolige land

Det er mange andre land i Europa som er urolig pga denne gass skyen som beveger seg over Europa. Vi er redde det er over 100.000 mennesker som allerede er rammet og det øker stadig


Hva syns du om siden?

Navn
E-postadresse
Beskjed
Kode