Over 15.000 har flyktet fra Dansk by

 

Som dere ser på bilde er det tusenvis av gresshoppere.

 

Legoland

Legoland i Danmark ble invadert av tusenvis av gresshoppere idag, og reknes som skadelige. Da disse pluselig kom hoppende fra ingen plass, ble danskene bekymret og løp til nærmeste Pub.

 

Over 15.000

Over 15.000 personer var i Legoland By når dette skjedde, mennesker ble hoppet ned og drept momentant, nå består resten av byen bare av Gresshoppere. Pubene i Danmark ble fort fulle og danskene frykter nå for at flere liv går tapt.

 

Bare 1 løsning

Danskene har kommet frem til at det er bare en løsning på dette problemet og det er å leie inn noen polakker som skal prøve og rense Legoland By for gresshoppere.


 

 


Prøvde å sprenge nevøen sin

Dette er forsøket på å ta livet av nevøen til Osama Bin Ladin

 

Det var en trussel

Det har vært trussler ute og gått de siste ukene om at nevøen (Omer Bin Sladin) til Osama Bin Ladin bør være forsiktig. Det var han da ikke, og det resulterte med at bomben eksploderte uten forvarsel. 

 

Misstenkte 

Den misstenkte i denne saken er Osama Bin Ladin, grunnen til han er den misstenkte er pga nevøen hans var den som tystet på hvor Osama befant seg. 

 

Overlevde

Omer Bin Sladin overlevte bomben som sprengte i bilen hans, og er nå idag lederen av Terroristnettverket og lover å IKKE ta hevn. 

 

Liten tro på

Dette har NATO lite tro på så de har bestemt seg for å forsette og bombe der nede.

 


Obamas superbil satt fast (superlim)

Som alle kan se er dette Obamas superbil, problemet var jo bare at den satte seg fast (superlim)

 

Obama forbanna

Obama skulle avsted på et møte og var allerede forsinket da han satte seg i bilen, men da sjoføren skulle kjøre avsted kom han ingen vei. Grunnen til dette var at dekkene var limt fast til bakken med superlim.

 

Hvordan kunne dette skje Obama?

- Vi har misstanke om at det er terrorister som har snikt seg inn og limt fast dekkene. sier Presidenten

Tror du ikke de ville plassert bomber istede?

- nei, jeg tror de ville se meg lide.

 

Misstenkte

Det er misstanke om at al-Qaidas militære leder Mohammed Atef, er ansvarlig for denne handlingen selv om det er rapportert at han døde i 2001. Obama lover og slå hardt ned på dette og finne den skyldige.